Jobba med oss

Vill du ha världens roligaste jobb?

Säljö Barnkoloni ligger på en ö i Karlskronas skärgård. En helt fantastisk anläggning bestående av en matsalsbyggnad (inkluderat samlingsrum, matsal, kök, personalrum och solenergi anläggning), tre baracker för boende i sovsalar, två hus med ett antal ”dubbel-rum”, två ”lill-stugor”, vaktmästarlänga, ett dusch- och tvätthus, en fotbollsplan, egen badstrand, äventyrsbana m.m.

Enklast att förklara är att det känns som ett paradis! 🙂 Du är en mycket social medmänniska med lätt att knyta kontakt med nya bekantskaper. Omtanke och empati är två viktiga ord för Dig! Du älskar ”galna” upptåg och har lätt för att låta mungipan glipa uppåt. Har planeringsförmåga samt gillar ordning och reda. Gärna erfarenhet eller utbildning för att arbeta med barn och ungdomar. Har Du sjövana gör det ju ännu lättare!

Vill Du ha ett av världens roligaste jobb?

Vi söker ledare till Säljö barn- och tonårskoloni perioden 20240622-20230804.

Under tre perioder tar vi emot ca 75 barn/period. Barnen är indelade i grupper om 22- 26 st/grupp boende i Knatte, Fnatte och Tjatte. Första perioden är det enbart 7-12 åringar medan det under de andra perioderna även är tonåringar i åldern 13-16 år.

Totalt under en sommar kommer det omkring 225 barn.

Arbetet innebär att det är både planering av den dagliga verksamheten och behov av social samvaro. Både Du och barnen bor ute på ön, så Du är en oerhört viktig person för barnen som finns på kolonin. Tänk att få arbeta med oerhört kreativa kollegor varje dag och där endast den egna fantasin sätter begränsningar för vad Du skall göra!

Mer information & ansökan

Sök jobbet:

Skicka cv och personligt brev till jobb@cajam.se

Mer information:

För ytterligare frågor eller information kontakta

Christer Ericsson

0455-615470  mobil:0708661666

chruister.ericsson@cajam.se